2021. január 16. szombatGusztáv
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás
kissgabor.transindex.ro

LIKE YOUR STATUS

Erdélyi Médiabotrányok facebook üzenőfalára

Kiss Gábor utolsó frissítés: 10:30 GMT +2, 2012. június 14.

Kedves Erdélyi Médiabotrányok! Testi-lelki épülésemre szolgál minden tény, vagy feltételezés, amit a sajtóban rólatok olvastam. (2 people like your status)


Kedves Erdélyi Médiabotrányok!

Köszönetet szeretnék mondani nektek mindazért a sok hasznos információért, amit az utóbbi napokban sikerült megtudnom tőletek. Testi-lelki épülésemre szolgál minden tény, vagy feltételezés, amit a sajtóban rólatok olvastam. (2 people like your status) Ne, várjatok, még ne kommenteljetek, még nem fejeztem be!

Nyugodt lelkiismerettel megyek reggel munkába, tudván, hogy Tőkés László munkatársa és szeretője tulajdonképpen nem is a szeretője, hanem csak a munkatársa, akit csak azzal rágalmaznak, hogy a szeretője lenne. Ezen információk hiányában bizony elég nehéz lett volna munkába indulni, még a reggeli kávé sem esett volna jól, hiszen ha Tőkés László szeretője mégiscsak a szeretője, akkor összedől a világ. Az én világom legalábbis. De így minden más, már cukor se kell a kávéba, hogy megédesítse azt, hiszen mindjárt magától édesebb a reggeli fekete. Sőt, ha jobban belegondolok, mindezek a tények a reggeli kávét is kizárhatják az életemből, hiszen a tudat, hogy minden rendben, annyi energiát szabadít fel bennem a felkeléskor, hogy már nem érzem szükségét annak, hogy koffeinnel egészítsem ki az energiakészletemet!

(Korbács Méter commented on your status: Már dolgozunk azon, hogy kifejlesszünk egy szerető távoltartó kütyüt, amely minden nemzetromboló botrányt megelőzhet)

(4 people like Korbács Méter's comment)

Újból megnyugtat a tudat, hogy az Új Magyar Szó (ÚMSZ) főszerkesztője, Salamon Márton László nem hal éhen a lap nehéz anyagi helyzete miatt, hanem sikeresen kiegészíti fizetését tanácsadói jövedelméből. Ha ez a kis jövedelem nem lenne, akkor bizonyosan facebook alkalmazás jelent volna meg a közeljövőben: Támogasd te is egy lájkkal Salamon Márton Lászlót, az ÚMSZ főszerkesztőjét, hogy el tudja tartani családját! Márpedig, kedves Erdélyi Médiabotrányok, én olyan ritkán használom ezt az idegesítően kék közösségi oldalt, hogy biztos nem láttam volna a száznál is több meghívást. És akkor lelkiismeret furdalásom lett volna, hiszen akaratom ellenére sem segíthettem volna egy nyomorgó újságírón! És ha ő nem lenne, ki járulna hozzá, hogy TI létezzetek?

(Dermeteg Szilánk commented on your status: javaslom, hogy az adónk két százalékát adjuk a „Kormányzatnak Nem Dolgozó Újságírók” alapítványnak)

(4 people like Dermeteg Szilánk's comment)

És végezetül, kedves Erdélyi Médiabotrányok, kérlek, hogy ne mondassátok le a Krónika alkalmazottait, amíg nem tudtok semmi biztosat afelől, hogy mi vár rájuk. Lépjetek közbe, hiszen a működtetőitekről van szó! Ők tartanak fent benneteket, belőlük éltek, meg persze másokból is, de nem lehet most mindenkit felsorolni, hiszen hosszú a lista. Hogyan hagyhatnánk tehát, hogy az Erdélyi Médiabotrányok megszűnjön? Ha nincs a Krónika, reggel még mindig kávét szürcsölnék (extra adag cukrot kérek, igen, kétszer annyit, mint tegnap, ma kimondottan keserűre sikeredett ez a kávé!), hiszen, mivel jó magyarként nem olvasok román bulvársajtót (még akkor sem, amikor az oldalukra tévedek!), nem tudhattam volna meg, hogy szegény Salamon Márton László ki tudja fizetni az internet számláját. Ha pedig nincs a Salamon Márton Lászlónak internete, akkor nem törölte volna ki facebookról az egyik hozzászólást, amelyben a vagyonnyilatkozatát linkelték be és talán nem is derült volna ki, hogy a kormány alkalmazottja, és bizony, nem lett volna becsületes akkor azt a bizonyos gyűjtéses alkalmazást beindítani a közösségi oldalon.

Kedves Erdélyi Médiabotrányok! Köszönöm tehát, hogy vagy, hogy mindig leszel, hiszen amikor már azt hinnénk, hogy az erdélyi magyar média széthúzna, pártok érdekeit szolgálná ki, kiderül, hogy mégsem, mert te összetartod, vasfogakkal kapcsolod egybe azt, ami nekünk fontos, ami éltet bennünket.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!